Dit zijn wij

Door de 25 jaar lange ervaring in bouw- en infraprojecten, waarin ik alle voorkomende werkzaamheden aan kunstwerken heb uitgevoerd, ben ik vanaf 2005 als uitvoerder werkzaam geweest. Daardoor kreeg ik direct contact met de opdrachtgevers, maakte ik planningen, had de verantwoordelijkheid over het traject welke vooraf ging aan het kunnen starten met het maken van het werk. Door deze ervaring was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat ik graag zelf een compleet werk begeleid en ook uitvoer, ben ik in 2009 zelfstandig verder gegaan.

Zegstroo Multi Support beschikt dan ook door de jarenlange praktijkervaring over de nodige kennis om projecten vakkundig uit te voeren en/of te begeleiden.

Enkele voorbeelden van projecten door ZMS begeleidt en uitgevoerd zijn:

-A2 ’s Hertogenbosch
-Hanzelijn te Lelystad
-A1-A6 Amsterdam
-A20 Rotterdam
-A16-A29 Rotterdam

Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers!
Gemotiveerd voor elke klus.

Zegstroo Multi Support
Lindenlaan 4
1161 VK Zwanenburg

Bel ons op: 06-53168341

Mail ons op:  info@zegstroomultisupport.nl

Meer afgeronde projecten bekijken? Ga direct naar de afgeronde projecten.

Neem contact met ons op

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Start typing and press Enter to search